Tuesday, November 13, 2012

Selalu Milikmu - Selalu Milikmu - Randy Pangalila & Marsha

Mood harini macam mood orang baru lepas putus cinta.
*sambil layan lagu Randy Pangalila featuring Marsha* Selalu Milikku.


Lirik Lagu: Selalu Milikmu - Randy Pangalila & Marsha
*:
Ku mencintaimu sepenuh hatiku
Memilikimu anugerah untukku
Meskipun ku tau
Tak pernah kau menjadi milikku

**:
Mencintaimu sepenuh jiwaku
Memiliku bahagia untukku
Namun kau tak tahu
Hatiku hanyalah untukmu

***:
Meskipun kita berbeda
Namun ku ingin kau mengerti bahwa
Sebenarnya ku tak pernah mampu
Jauh darimu

[Ulang ***]

[Ulang **]

Akankah kita akan bersatu
Jalani cinta ini

[Ulang ***] x2

Sunday, November 11, 2012

Muzium Helah @ Trick Eye Museum I-City Shah Alam Malaysia

 
Museum Helah @ Trick Eye Museum! Museum yang sangat famous dekat Korea Selatan tu, kini.... istimewa buat rakyat Malaysia, khususnya rakyat Shah Alam dan kawasan kawasan yang sewaktu dengannya, tak payah susah susah nak pergi Korea dah. Sebab apa, I-City kini sudah pun membawakan museum yang sama konsepnya seperti Trick Eye Museum in South Korea tu ke I-City, Shah Alam yawww :) Ia juga salah satu daya tarikan terbaru di I-City Shah Alam selepas SnowWorld and WaterPark. Jangan tak tau, lepas main salji boleh pergi mandi, boleh main gelongsor air juga dekat I-City tu. Kalau taknak basah basah boleh juga, have fun main games macam dekat funfair tu. Makin best ohhhh I-City ni sekarang :D

 
Museum Eye of Trick in Seoul Korea




Dua gambar dekat atas ni bukan yang ada dekat I-City Shah Alam. Yang ni yang dekat Korea punya. Illusi painting dekat I-city punya tak banyak lagi sebab still under renovation. tapi yang 1st floor punya dah lengkap dengan lukisan-lukisan dah. Mungkin bila dah siap semua lukisan, akan jadi lebih menarik lagi lah kot. Dan mungkin jugak, bila semua lukisan lukisan dah siap, pengunjung dah start kena bayar. Buat masa sekarang ni, (11/11/12) masih free lagi. Buat siapa siapa yang takada apa apa kerja, nak enjoy enjoy boleh datang sini camwhore. hehe :) 


terer tak turun tangga sambil pejam mata.











Meh jejalan dekat Icity Shah Alam uollsss :D