Monday, October 31, 2011

Bestfriends buat hal.

Minggu lepas malam sabtu, hari jumaat, rasa tak sedap hati. antara nak stay dekat puncak alam atau nak balik klang rumah mak ayah. tau tak,rasa tak sedap hati,rasa berbelah bagi,rasa taknak bawak kereta, rasa nak orang datang pick up dekat puncak alam bawak balik klang dan rasa tetiba tak reti nak buat keputusan sendiri?! rasa macam macam lah dan sebenarnya semua tu adalah rasa mengada ngada semata. Masalah bukan besar sangat punnnn.

Im decided untuk balik klang juga lah sementara boleh ponteng kerja untuk weekend nih,  and aku amik masa yang sangat lama untuk bersiap. punyalah balik dalam keadaan tak tenteram kan. 


Pahtukan,lepas dah nak dekat sampai rumah ni lah bestfriends buat hal. Dorang bukan buat hal pecah rumah orang ke apa. tapi buat hal yang paling sweet dalam hidup aku. hihihi *tengahsengihsengih.


On my way home, telefon Ekin sebab nak tanya dia, sabtu dia kerja tak. kalau tak kerja, nak ajak dia keluar sabtu tu. and the rest Syira dengan Zyra aku akan update later. tapi malam tu bukan main lagi dia nak cepat cepat nak ended up call. nak cakap lama lama sikit pun tak boleh. fine ekin fineee.

Masuk hal Zyra pulak satu hal,aku ajak keluar dia beria ria taknak. sebab ada hal. ok fine. Si Syira pulak tak habis habis tanya aku dekat mana aku dekat mana. senang cerita masing masing perangai pelik lah. but biasalah tanpa syak wasangka,layan kan jugaklah si syira ni punya soalan.

then ekin call me: "Elin,aku ontheway balik kerja. singgah rumah kau sekejap" 
ok,nanti sampai bagitau. 
ekin: "eh tak,aku dah dekat depan rumah kau"
me: okay *ekin rindu aku lettew sambil semangat bukak bukak pintu rumahh!

pahtu bukak bukak je pintu rumahhh,
Syira,Ekin, Zyra sesama cakap SURPRISEEEEEEEEEEEE!!!!!
siap nyanyi lagu happy birthday sambil syira duduk seronok spray snow palsu tu. nasib baiklah bukan mak atau adik aku yang bukak pintu tu kannn :p 

Alahaiii comelnyalah korang. :D
terharunyaaaaa walaupun baru 28 october! haha. lepas kena prank tu sempat lagi cek kalendar apa pasal dorang buat surprise celebration awal sangat. gilaa tak terharu! terharu SANGAT SANGAT weh. :')


BAGI HINT :P

the mastermind.

Snow palsu syira. muka excited lebih. suka sangattttt~~~ 



happy faceee!! :D


yang pasti aku nampak dominos, beg kertas roxy, and cupcakes! HAHAHAHA
terkejut tak payah cakaplah! they really made my day. thank you bestfriends! hehehe.
i love all of you more more moreee! <3

syira cakap adik dia terduduk atas ni. cupcakes dah penyet serupa ayam penyet dah.
actually ada nama aku & zyra atas tu. hehe.
untung betul dapat dominos malam malam :p


thank you korang untuk dompet yang mahal. sobs sobs :")


syira,zahirah,me,tikin:)


I really dont know what to say bestfriends. tapi terima kasih sesangat. thank you very much. xiexie nimen. :) surprise korang sangat lah menjadi sampai mak aku yang tengah lipat kain pun terkejutkan. Aku tak expected langsung yang korang celebrate aku seawal nih.hehe. takada hint takada apa!hihi. thank you jugak kepada informer dari puncak alam iaitu Lia dengan Dibah. Dalam senyap senyap dorang dah contact Lia dengan Dibah sebab cadangnya nak pergi Puncak Alam tapi disebabkan brithday girl dah balik Klang kena tukar plan. patutlah ekin beria taknak cakap dengan aku, syira sibuk tanya aku dekat mana semua. hehe. Rupa-rupanya dorang ada sama sama masa tu!!! dan patutlah aku gerak hati aku semacam sangat hari tuuu! :')

Patutnya ada video tapi tak boleh nak share. siapa suruh tak call bagitau "elin pakai lah tudung dulu jumpa aku,pakai lawa lawa sikit." haha. ok bai.