Wednesday, February 23, 2011

Tolong boleh tak? Mekacihhhh..

assalamualaikum =)
Aku tak tahu kenapa sejak dari dulu aku tak suka bila masuk kelas BI. bhahaha.
Semester nih ada lagi subject BEL. tiap-tiap sem ada belajar BEL pun tak elok jugak kan. Bhahaha.
Bagi budak-budak UiTM memang dah common sangatlah pasal BEL ni apa kan,BEL ni sebenarnya kalau masa sekolah-sekolah dulu macam kita belajar kelas BI lah.

Nak dijadikan cerita kali nih,memang topic pasal presentation ajelah,
meaning memang kena dok present je tiap kali kelas BEL ni, aku dahlah darah gemuruh memang kalau present mana pernah elok. low confident gilaaa. kau ada? mesti takadakan sebab korang tak macam akuuu.. :( sedih oh sedih.

Selasa ni, ada presentation lagi.
aku cadangnya nak buat pasal "why people should have their own blog" and "the advantages when you are blogging". hee. apa kata korang bagi idea sikit isi-isi dia nak tulis apaaaa.

Please korangg bagi cadangann sikittttt =)
Thanksss