Sunday, December 12, 2010

Adakah aku akan menjadi dewi remaja jugak bila aku ada gambar dengan Juara DEWI REMAJA 2010?

Hahahaha.sumpah tajuk entri tak boleh blah,memang aku tak layak lah nak jadi finalis kan,tercalon pun takkan kot. kalau juri tengok gambar aku,juri mungkin dok fikir 'eh budak ni datang untuk dewi remaja ke tukang bungkus majalah Remaja?!'

Tapi,Mungkinkah ini yang dinamakan rezeki orang-orang yang terpilih.chewahhhh.... ;) aku dapat tangkap gambar dengan Juara Dewi Remaja 2010! Masa tangkap gambar tu dulu dia baru finalis. tapi siapa sangkakan antara finalis banyak-banyak tu aku pilih dia je untuk tangkap gambar,dan sekarang dia menang babe! *kita kena engat Allah dah tentukan.. ;p positifkan minda sendiri.teheee

Kira tumpang glemer lah i nokkk ada gambar ngan dia. ;p apa orang cina cakap 'ada ong' lah. mana tak nya tup-tup dia ni jadi Juara Dewi Remaja 2010 ganti Scha Al-Yahya! Muka dia dahla ada iras erra fazira tapi dia pendek sket.hee

Mak aku duk sebut-sebut dia ni bakal jadi juara bila tengok dewi remaja tiap hari rabu kat astro tu,tup tap tup tap hambek kau memang dia menangggg! apa orang kata doa ibu ni memang berkatlah.even mak aku ni bukan ibu Neelofa pung! Wahahaha. tapi aku target anzalna dengan ramona menang.sebab dorang cantik sangat. i likee! mcm barbie doll.



credit picture to DatinWowhh Najahtul Iylia

Gambar ni masa aku pergi karnival buku dekat Pwtc haritu, dewi-dewi remaja ni duk promote majalah remaja dorang, suppose kena beli dulu Remaja baru dapat tangkap gambar dengan dorang. tapi maybe lah Neelofa ni terharu kot bila tengok kitaorang puji dia depan-depan.terus dia okay,senyum baik punyaaa!
Serius cakap cun gila kot diaaaaaaaaaa!


Haaaa... gambar feeling-feeling cover girl.padahal kena sendiri bayar. Tapi merasalah kejap masuk magazine palsu ;p

P/S: Congratulations Lofa. Even umur kita sama nape awak nampak muda lagi T_______T

6 comments:

  1. tgu lagi 2,3 tahun nanti jadi la.hehe

    ReplyDelete
  2. wah jadi cover majalah siot member aku.. haha nak saiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  3. eleh elyn ,aku yang famous ni kau tak nak pun tangkap gambar sama aku .HAHAHAHAHA .

    ReplyDelete
  4. cun gila cover magazine remaja doe :)

    ReplyDelete
  5. ape pon...gud luck yea...

    ReplyDelete