Thursday, November 18, 2010

Pissed Off :/

Pada saat dan ketika ini,minda aku sangat blur. hanya disebabkan masalah-masalah kecik! Tapi bila minda sangat rajin berfikir dengan lebih jauh makanya ia menjadi satu masalah yang besar. huu.

I dont know what suppose i do! seriously! memang sangat runsing sekarang nih.
I think its not a big problem to me but right now kena fikir jugak penyelesaiannya!
adoi.pening lah weh bila masalah-masalah dalaman mcm ni melanda.

pada sabtu 20.11 nanti,akan ada raptai konvo dekat uitm shah alam.
I guess memang wajiblah kan untuk datang? sebab nak amik jubah semua,tapi on the same time aku kena balik kampung jugak. yang aku pelik nya kenapalah tarikh nak raptai konvo tuh dekat sangat dengan cuti raya haji. adoi kacau betul lah. kalau aku nak escape tak nak balik raya pun tak elok jugak. sebabnya aku ni dahla jarang balik kampung. sekali sekala kena lah jugak balik kampung jenguk orang tua dekat sana tuu.

tapi yang paling beremosi sangat ni pasal aku serba salah dengan abah aku,abah ah beria ajak aku balik sebab dia nak aku ganti dia drive,jauh kan kelantan, so macam haruslah kena tukar-tukar driver. mcm bas transional kan ada 2 driver, bila penat boleh ganti-ganti. hurmmmm, aku pun decide aku ekot jelah dia balik kelantan.

tapi yang tak sedapnya,takkan aku nak balik kelantan satu hari je. esok pagi bertolak balik dari shah alam, jumaat malam dah kena naik bus balik! dalah kelantan tu amik masa 7-8 jam baru nak sampai. Lembu tak siap kena lapah lagi aku dah kena balik shah alam balik. haru biru aku dibuatnya. Leloh senghoti aku balik kampung gini.

Itupun kalau ada tiket bus untuk balik shah alam malam sabtu tu? Kalau takada mcm mana? kira aku tak payah pergi raptai jelah kan? T_______T

Pening aku dok fikir sampai nak termuntahhh!Haha

But the way esok cerita 2 alam yang digembar gembur kan tuh nak keluar. Jom g tengok. support lah Dr Rozmey.Haha