Friday, August 27, 2010

Happy Friday

Assalamualaikum.

Salam Nuzul Quran semua.Hari yang paling ditunggu-tunggu for me.hee ;p
sebabnya hari ni kan cuti. SAYA NAK TIDUR! HAHAHA.

saya bukan sengaja nak tidur lebih-lebih pada bulan ramadhan yang mulia ni tapi sumpah saya cakap saya memang tak cukup tidur sejak belajar ni. bayangkanlah pukul 2-3 pagi baru nak tidur,kelas dari 8.30 pagi-6.30 SETIAP HARI,kadang-kadang ada kelas malam pulak tuh,assigment melambak, mana nak cukupp tidur. *tengok tengok sikit sikit nak mengadu* grrrr

tengah syok-syok tidur tadi,
someone invite me untuk berbuka puasa di Singahsana Hotel,PJ. :)
dalam hati *yeayyy dapat berbuka dekat hotel lagiii. hehe
but for me,sekali sekala berbuka dekat hotel boleh lah
saya lebih suka berbuka dirumah dan dikolej.
simple but enjoy.
boleh berkumpul sama-sama, tak perlu nak berbelanja lebih. rasanya Rm10 dah cukup untuk kuih,nasi, dan air. pasti kenyang sampai ke sahur.

tapi kadang-kadang bila berbuka dekat hotel pun SUKA jugak
sebabnya tetiba perangai EXCITED tuh terkeluar.
setiap makanan nak amik.HAHA
Sampai penuh lah meja.
dah lupa etika etika ketika makan buffet. penat je belajar. haha.
bila dah waktu berbuka,makan sikit terus kenyangg.
hehe,makanan yang lain terus tak makan.

Membazir-membazir!
*kawan siapa lah tuhhh.

Hari ini, Esok, Lusa.
SAYA Nak Rehattt

P/S: Cuti! Siapa tak suka kan :D

Thursday, August 12, 2010

Im Sleeping

kita sangat busy lately ni, assingment takada tapi busy dengan kelas yang sangat pack!
orang lain pun ada kelas jugak tapi takdelah straight je dari pagi sampai petang mcm pergi kerja ni.

kadang-kadang tidur pung tak cukup. dugaan betul lah dalam menuntut ilmu ni. lagi-lagi this week dengan next week penuh dengan test. Hambek kau! lagilah tak cukup tidurrr..


WEEKENDD!
please come closer to meeee! Nak tidurrrr :(

Tuesday, August 10, 2010

Salam Ramadhan



May this Ramadan be as bright as ever.
May this Ramadan bring joy, health and wealth to you.
.
May the festival of lights brighten up you
and your near and dear ones lives.
.
May this Ramadan bring in u the most
brightest and choicest happiness and
love you have ever Wished for.
.
May this Ramadan bring you the
utmost in peace and prosperity.
.
May lights triumph over darkness.
.
May peace transcend the earth.
.
May the spirit of light illuminate the world.
.
May the light that we celebrate at Ramadan
show us the way and lead us together on the
path of peace and social harmony
Salam Ramadhan (:
Ampun dan Maaf dipinta untuk semua salah silap