Wednesday, June 9, 2010

K'naan : Wavin' Flag

World cup 2010 dah nak mula dah jumaat ni. tapi saya tak minat bola! tapi kalau pakwe saya minat bola,saya boleh try untuk minat bola jugak.haha. 

tapi takpe,even tak adalah saya minat bola. tapi saya kenal pemain yang hensem-hensem tu macam david beckham,Christiano Ronaldo dan Ronaldiho. tapi jap,Ronaldiho tu hensem ke? -.-'

tak kisah la,untuk menyemarakkan lagi kehebatan World Cup 2010 ini,saya dengan ini mempersembahkan untuk anda dengar lagu tema world cup 2010 by K'naan dan celebirity dari seantero dunia. ewahhhh! (; macam yang video kat bawah ni,featuring penyayi dari eygpt kot. unique. Bila dengar tetiba rasa berkobar-kobar pulak nak main bola :D





Yang ni tak sure pulak featuring dengan siapa.tapi still best gak! (:











2 comments:

  1. pergh..syok seyh fifa..one world but only one word..goal!!!!!!!!! :))

    ReplyDelete
  2. hihi..semangat tak dengar lagu ni (:

    ReplyDelete