Sunday, June 20, 2010

I Love U Nuffnang!

Last Week,seronoknya alahai,sebab dah boleh cash out duit dekat Nuffnang sepanjang 6 bulan buat belog ni.
:) Yes. demm happy. and alhamdulillah. even tak banyak tapi for the first time. ia sangat berbaloi.



Yang keduanya pulak. aku menang hadiah untuk Ruumz Contest! buat kali ke dua,alhamdulilah YA ALLAH. tak sangka pulak boleh menang. heee :p tapi masalahnya sekarang hadiah kena collect dekat KL. bila nak collect tuh,idoklah teman tau :D




Thank you Nuffnang! kerana dirimu begitu berharga. ewahhhh :D

3 comments:

  1. hahah.. aku baru ada RM1.75 sen LOL!

    ReplyDelete
  2. tahniah2..dh lebh 6 bulan blogging..tp tak sampai2 lg nk cashout..hehe

    bateri laptop korang tahan lama ke

    ReplyDelete
  3. Hehehe..
    korang! ni pun sebab project alpha punya contest..
    kalau tak haram jadahla nak dapat..

    ReplyDelete