Sunday, June 20, 2010

Byebye Diploma,Warmest Welcome Degree

Semalam tengah drive kereta nak pergi KLIA,dapat satu call dari syarifah syahirah.my bestfriend.
 
"eh awak,degree dah boleh cek tauuu.suara dia dah excited semacam,mesti tengah tersengih-sengih"

dalam hati sure dia dapat ni.kita pun onthe same time nak tau jugak result kita mcm mana!  tapi dalam kereta mana ada wifi nak cek kan.dush!

"awak dapat kat mana?! cuba awak cek kan kita punya sekali. 891102******,tengok kita dapat tak?

boleh pulak dia tak excited nak menjawab. 

"okay,kau dapat.no matrik kau cantik." haha. 

ok sebenarnya ada lagi yang kami borakkan. excited bincang pasal rumahla, nak sewa mana,sedangkan duduk kat klang je.pergi uitm 20minit dah sampai kalau tak jem.

ok. setelah 3tahun penat lelah menghafal,menulis,membinding assigment semua dekat uitm penang,kini tiba masanya untuk berada di uitm shah alam! 
 
ohyeah oh yeahhh... lepas ni kalau merajuk sikit balik umah mak,takde duit balik umah mak,no home sick,dah takde tambang bas mahal-mahal! :D 

on 2julai 2010,saya dengan rasmi akan memulakan pelajaran di Uitm Shah Alam untuk 

HM221 : SARJANA MUDA SAINS (KEPUJIAN) PENGURUSAN PERLANCONGAN 
FAKULTI PENGURUSAN HOTEL & PERLANCONGAN :)

8 comments:

  1. ouhh best nye .
    bila nak habis dip jugak nih ..
    congrats !!

    ReplyDelete
  2. laaa... ko satu fakulti dengan aku.. tapi aku dah grade.. be;aja rajin2.. :)

    (dulu aku pun uitm penang masa diploma)

    ReplyDelete
  3. congratessss dear!~
    kita jumpa di Shah Alam

    hehe. meh amek award kat blog aku ya :)

    ReplyDelete
  4. yeaaa! bole la kte gonjeng kat sane sbb aku practical kat uitm shah alam je. huehueee

    ReplyDelete