Monday, June 7, 2010

Best Bits of Project Alpha Season 2

Hari ni,entry saya agak serius sikit sebab saya nak memberi ulasan sedikit untuk Project Alpha Season 2 buat kali terakhir.

Seperti yang sedia maklum,Project Alpha Season 2 akan hampir sampai ke penghujungnya. Sebanyak 49 episode kesemuanya telah ditayangkan secara online. Awak-awak semua dah tengok ke belum?Even Project Alpha ni dikenali dikalangan blogger je tapi jika awak terlepas atau  jika belum tengok boleh catch up dekat (Klik Sini) :)

Bagi saya,setiap episode mempunyai moment-moment yang tersendiri bagi setiap blogger yang terpilih. seriously melalui video-video online yang saya tengok,BANYAK benda baru yang saya belajar. 

Melalui Video Episode 11 sehingga 19,Niki Cheong dan Jojo Stryus nak pergi London,barulah saya tahu macam mana environtment KLIA sebenarnya. Amat kuno disitu. In that episode,saya baru tau yang kita kena naik train untuk ke Gate Departure sebelum boarding. -.-'. i can see clearly the environtment bila dapat lepak dekat Vvip Mas tu. boleh tengok makanan best-best. Layanan Stewardess MAS lagilah superb. 

melalui kesemua episode,saya boleh lihat yang blogger-blogger ni amat friendly sesama sendiri bila di alam nyata. auwww! dorang look very friendly okay. sampai saya agak berangan untuk tercalon dalam Project Alpha Season 3.Hahaha. tapi belog picisan ni,mana boleh terpilih.wakaka. takpe tanam impian :p

Yang Penting,Banyak gila tips yang blogger-blogger ni kasi. On the same time,i know macam mana life blogger-blogger ni and macam mana mereka menjalani hari-hari mereka. Banyak best,banyak enjoy,on the same time they became a famous blogger kan. 

for meee! Project Alpha Season 2 terbaik! we want morreee :D




















Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

No comments:

Post a Comment