Monday, May 24, 2010

Shahir AF8 : Kebahagiaan Dalam Perpisahan Lirik

Bila tengok muka Shahir AF8,tetiba jadi takde mood nak bercakap.haha. sebab dia HENSEM! dah macam kena paku dah ni. haha gedik! :D
kita layan jelah video klip shahir ni.hari-hari aku dok menyanyi lagu ni. dah kena badi apa pun tak tau la. tah pape Adlin Aman Ramli cakap lagu ni mcm lagu dulu-dulu. dulu-dulu pun besh apaa..





Shahir AF8 : Kebahagiaan Dalam Perpisahan
Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang
Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta pasti
Chorus:
Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur
Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..
Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti
(ulang chorus)
p/s: jadi lah Fan Club Shahir Kat Facebook. This is a Real Facebook Fan Page Shahir (Shahir Af8) :D
Curik gambar dari Fan Club Shahir AF8. ololololo.Hensemnyaa gigi besi niiii..hehehe.

No comments:

Post a Comment