Wednesday, May 5, 2010

Sein atau Farid Kamil yang korang suka dalam adamaya?

Rasa-rasanya la kan kalau watak Sein dalam adamaya tu still dilakonkan oleh Farid Kamil agak agak la lagi best ke lagi tak best ehh?

 Vs

for me,Sein terbaik! sebab nampak ciri-ciri lelaki sejati kot. sweet gila sampai bila tengok adamaya je sure tersenggih-senggih depan tv. berangan lah nak kahwin semua kan! haha. mak.kahwin kan aku sekarang jugak mak! heehehe

sampai abah lalu depan tv pun kene sorok sorok muka bila nak tersengih sesorang. haish. tapi tu masa episode mula-mula dulu la! sekarang ni,dah start konflik macam tak suka je nak tengok. bodoh la maya. pergi layan dani buat apa? laki punya hensem kot.hello maya. jangan buat adam macam tu. kami nak cita ni happy ending. biasalah saya sebagai seorang melayu kan suka cerita-cerita mendayu-dayu macam ni. -.-'

yang pasti amani memang comel gila. dulu before keluar fan page  kami peminat adik mia sara@ amani mati-mati engat budak ni anak betul sein. beria aku gaduh ngan eamy cakap anak sein. alahai rupanya anak orang lain. tapi sumpah comel budak ni. rasa macam nak simpan letak dalam cermin kaca je buat anak patung. grrrr!



Episode last Adamaya ni 16 Mai rasanya. (:(: Happy ending tau pengarah.berlakon baik baik jangan main hentam keromo je eh eh! :D biar penonton macam aku ni rasa terbuai-buai sampai ke langit tu ha tengok final episode adamaya ni. haha. sure berjuta-juta ranking penonton nanti! wait and seee :)

2 comments: