Saturday, May 8, 2010

Saya nak awak try buat quiz ni! KUIZ PERSONALITI DIRI

1. Langkah berjaga-jaga yang pertama. semua sila klik link kat bawah ni. 




2.seterusnya : application yang macam ni akan keluar
isi kan tempat kosong dengan bersungguh-sungguh. honest ya.ikhlas dari hati. tak nak tipu.






3. Isi tempat semua tu macam yang saya buat ni. ini hanya contoh ya.




4. tekan semak. tutup mata kejap. lepas tu tengok jawapan dia. haha.
memang terbaik lah. tak tau nak cakap apa. memang siot! :p






Tengok siot ke tak siot. pfft. trylah. haha. hilangkan bosan di hari sabtu ;D 


p/s:lepas tu update saya apa jawapan korang okay.
Thank you Feeqa Mazlan sebab suruh aku buat.haha

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. i did try before jump into your post...soklan no 3...x boleh blah...soklan last pun..hehehehe..just enjoy a day before weekend..nice quiz..

    ReplyDelete
  3. best and giler2..

    ReplyDelete
  4. wah...great..!i pinjam post u leh..he..he...

    ReplyDelete
  5. tak sangka aku soalan nombor 3 n 4 tu bawa maksud yang tu...

    ReplyDelete