Wednesday, May 12, 2010

Satu Banyak-banyak,dua Kadang-Kadang. Apa benda jawapanya?

I rasa macam nak update belog tapi mood sekarang dah ke laut china selatan dah rasanya.dengan laptop yang rosak,dah di kuarantin selama 3 hari dekat kedai komputer tu.oh sungguh naif rasanya. terus tertutup nafsu untuk mengupdate. mood pun jarang-jarang ada. kadang-kadang sampai takde. tapi jika I terlampau rajin,dekat sehari tu 2,3 entri jugak I post,tapi bila dah malas terus senyap.Macam tengah lalu dekat kawasan kubur cina je dia punya sunyi.hari hari duduk tengok kubur yang sama. Sambil dalam hati tertanya-tanya bila orang lain nak mati ni pulak ni?same goes to my blog.bila lah nak naik entry baru.


Dulu bila tengok orang lain ada belog,then I rasa. "aku nak ada belog jugak lah". lepas tu,bila dah ada belog,satu masalah lain pulak timbul. tak tau nak tulis apa. How come kan? dari I duk merapu benda yang sama dengan orang lain update baik i senyap je. :)

Bye..Ini bukan teka teki.:D
P/s: point sebenar entri hari ini ialah tadi ada orang bagi RM50 lagi yeay! :)

2 comments:

  1. sape bagi RM50 tu... kenalkan pada aiz... nak gak satu.. =__=" hikhik



    Ade sesuatu untuk awak disini
    >> Cara cute tunjukkan mood anda pada pengunjung blog

    ReplyDelete