Thursday, May 6, 2010

KARNIVAL KERJAYA DAN KEUSAHAWANAN GRADUAN (K3G 2010 JOB FAIR)

Perhatian! Perhatian kepada lepasan-lepasan Diploma,dan lepasan-lepasan Ijazah.



Disini pada hari ini saya dengan bangganya menjemput anda dan anda semua untuk ke Karnival Kerjaya dan Keusahawanan Graduan! pada 14-16 May 2010 hari jumaat hingga sabtu di Putra World Trade Centre (PWTC)

elok sangat lah pameran ini diadakan bagi yang menganggur ataupun bagi sesiapa yang tak puas dengan gaji yang ada sekarang eloklah pergi survey kat sana sebabnya dianggarkan 500 Syarikat akan membuka booth untuk mencari pekerja-pekerja.

Ibarat kata pepatah

Menteri Pengajian Tinggi

Minister of Higher Education
Y.B. Dato' Seri Mohamed Khaled bin Nordin

"inilah peluangnya untuk anda menghantarkan resume dan menonjolkan diri kepada bakal majikan dari syarikat-syarikat tempatan dan antarabangsa yang terkemuka. Manfaatkan peluang ini sebaik mungkin dengan berkunjung ke Pameran Kerjaya dan Latihan Malaysia dari 14 - 16 Mei 2010"
15,000 peluang pekerjaan perlu diisi !!
masuk adalah percuma 


p/s:maknaya kena bawak resume dengan pakai smart-smart macam nak pergi mintak kerja la kot ni.  
maklumat lanjut sila layari 
 

Mintak-mintaklah membe-membe den dah bercuti.kalau tak alahai melepas la den nak pergi sana.

3 comments:

  1. Apa JawatanKosongKerjaKosong.com tawarkan?

    Terlalu banyak websites menyebarkan jawatan kosong, kerja kosong, jawatan kerajaan. Tetapi kebanyakkannya sudah lapuk dan tidak terkini. Ataupun anda terlambat untuk melihat iklan tersebut dan terlepas peluang.

    Jangan sia siakan potensi diri anda untuk mendapatkan pekerjaan terbaik. Daftarkan diri anda dengan JawatanKosongKerjaKosong.com. Kami akan menghantar iklan kekosongan pekerjaan dengan segera kepada anda. Update secepat mungkin kepada anda.


    Daftar Sekarang

    ReplyDelete