Thursday, May 27, 2010

The Biggest Loser Asia season 2 auditions open now!

Hye ladies & Gentleman! (:
sesiapa yang mempunyai badan apple mcm saya.jom ramai-ramai kita pergi audition season 2 pada 13Jun di The Curve nanti nak tak. untung-untung dapat masuk tv. HAHA!



kot ya pun nak kurus jangan la rajin sangat pergi audition dekat bangkok eh. pergi jalan kaki pulak tu. memang betul nak kurus ni. kagum juri tu nanti terus terpilih. Jangan buat macam tu dik. bahayaaa T.T
kita pergi kat the curve je. ok engat ya. 13 June dekat The Curve! Siap bold lagi. audition sama-sama eh. :p

1 comment:

  1. elyn... nak join biggest loser ni!! hiho... doa kn aku dpt wok!! heheeh

    ReplyDelete