Sunday, May 23, 2010

Adira AF8: Ku Ada Kamu Lirik

Semalam,Bila dengar Adira menyanyi lagu ni sumpah best. betul cakap Adlin Aman Ramli,semua pelajar buat persembahan terbaik tapi 'soul' tu Adira yang pegang. Bila dia menyanyi dari hati, penonton kat rumah ni pun dapat merasai kot. meremang bila dia menyanyi.syahduu je rasa. ecece. sure lepas ni jadi back up song cerita drama melayu sedih sedih kan. Btw,Congratulations Adira! No 2 pun okay apa. still dapat Satria Neo kan. ok apa. I believe you will be one of the famous female singer after this! (:


Adira AF8- Ku Ada Kamu Lirik

Di kala ku kehilangan
Di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman
Dengan penuh sabar memujuk
Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh

(korus)
Andainya hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andainya hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Di kala aku tak pasti
Kau tampil dengan berani
Membimbing agar lebih yakin
Dan bila hidup penuh soalan
Kau berikan jawapan
Melengkap semua kekurangan
Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
(korus)

Tidak mungkin diri ini mampu hidup tanpa doronganmu

(korus)

Lagu: Edry Abd Halim (KRU Publishing)
Lirik: Edry Abd Halim (KRU Publishing)

2 comments:

  1. tak pernah dgr lagi lagu ni
    thanks for sharing;)


    jenguk2lah blog saya k;)
    http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete