Wednesday, April 14, 2010

Wajib ke nak rasa macam tu?

korangggggggg...

korangggg pernah rasa tak macam ni?!

kalau dekat rasa tak best je (someone la,kawan ke boyfriends ke kan) Jumpa je depan depan rasa macam nak bergaduh!nak bersepak terajang, rasa nak dengki, rasa tak nak pandang muka sampai rasa macam macam la! tak tau dah nak tulis macam mana dah ni! tapi bila jauh sikit dah mula rinduuuu? hurmmmm.... :)

Anyway.bila kita dah saling memaafkan antara satu sama lain ni rasa macam nikmat dan bahagia pulak hidup ni. tenang sungguh. tak percaya cubalah mintak maaf ngan orang kalau ada buat salah ngan orang lain. rasa macam nak berubah tiap tiap malam nak post kat facebook
"weh!mintak maaf k kalau aku ada buat salah" even sombong pun ayat tapi takpe janji mintak maaf.haha

bila mintak maaf dengan orang dulu tak bermaksud kita ni kalah kan. yeayy! hargai hidup kita...
and copp lupa..
hargailah persahabatan kita! :) peace no war bebeh.

No comments:

Post a Comment