Friday, April 16, 2010

Trek Blogging Selebriti Episode 1 : Kenali Irine Nadia Marcello


Saya bukan MARSHMALLOW yang lembik lembik tu,
Tapi saya MARSUMARCELLO yang lembut lembut tu. ;)


Tetiba nak g trek si cantik manis Irine Nadia ni. ala ala jimmy shanley gitu :p
For the first time I see this girl,Perkataan pertama yang keluar.
Siapa ni?Cantik gilaaaaa! 
Then,terus godek godek facebook dia.haha gila stalker kan.

time tengah godek godek tu I terjumpa pulak link blog irine ,then dekat blog dia lagi seronok la I stalker si irine cantik ni.haha.Sampai saya tahu siapa abang dia,siapa kakak dia,kat mana dia tinggal. Aiyoo irine,awak dah ada peminat yang minat awak dalam diammm.haha.

ok seriusly,dia memang cantik,ayu,gojes,serta jelita! even saya perempuan pun saya sangat suka tengok muka dia. Irine,akak ada adik lelaki. nak kenal tak? haha tetibe.


siapa cakap pakai tudung tak boleh nak cantik cantik? Irine berjaya buktikan walaupun bertudung,gadis melayu tetappp cantik, voguee the vassss! :D
betul tak?cuba tengok gambar gambar dia. memang layak jadi model tauk! try la irine jadi model.. mana tau boleh jadi model bertudung yang femes. boleh buat duit kan. masyuk tu.haha


Irine Nadia : baru berumur 18Tahun tau!

Irine Nadia,kalau awak masuk gadis melayu sure boleh menang ni dik.hehe

 Dia memang layak jadi model.tengoklah gambar dia semua fotogenik kan.
nak tengok gambar bebanyak lagi kan,
pergi Stalker Blog dia sekarangggg! :D

 
 *tetibe nampak penyayang pulak si irine ni bila tangkap gambar dengan kaola macam tu.haha

 

 P/S: Gambar diambil tanpa kebenaran.haha. sorry Irine. :D just follow her blog. i think she will be Hanis Zalikha's version bertudung la.hehe.Untuk Irine,all the best dalam segala apa yang irine buat okay. semoga irine dan keluarga dirahmati Allah selalu :) Bahagia selalu okay!

cepat g add  facebook dia sekaranggg  : Irine Nadia Marcello

10 comments:

  1. wahh... cun r irine ni, hehe... taknak trek blog daus ke, wakaka...

    ReplyDelete
  2. hehe.suruh dia rajin sket update blog dia. ternanti nati apa dia nak tulisss! haha

    ReplyDelete
  3. eh..skali ushar facebook dia..rupa2nya ada mutual friends dengan fb aku..pehh..dekat2 je upanya..huhu

    ReplyDelete
  4. aih...blogging pon ade trek erk? :p

    ReplyDelete
  5. Irine pembuka tirai. akan ada lagi ramai kene trek lepas ni.hahahaha

    ReplyDelete
  6. salam syazleen...mmg cute betui irine ni....

    ReplyDelete
  7. hye kak..ley tnye x??ni lgu pe..sy skela..

    ReplyDelete
  8. cute giler awk niee...jdi kekasih idaman ku nak??agagagaga.....

    ReplyDelete