Wednesday, April 28, 2010

tengoklah macam mana bahagia timbul bila di penang!

Dah 5 hari dekat penang.haha.gila best! even duduk terkurung dekat rumah tak keluar memana pun! tapi best. best sebab semua ada. lengkap semua bestfriends ada dekat sini. dapat pulak jumpa lecturer-lecturer yang sporting habis memang best la bila dapat lepak kan. Masa memang tak tau la kenapa masa memang jeles gila kat aku kan.cepat je kau berlalu. tau tau esok lepas present aku dah nak balik klang balik dah. :( separuh kaki dah melangkah keluar dah dari diploma just tunggu esok je. hope everythings presentation semua okay. hope lulus dengan cemerlang la hendaknya! haha.


Semalam,we all semua have dinner dekat cafe pauh dilayang. hotel uitm penang. memula biasalah kan. nak mengajak orang ni bukan senang. masing masing ada problems. perghh time nak mengajak tu bukan main senang lagi kan! masing masing macam duduk seberang laut tak boleh nak datang dinner sama sama. da la for the last kan. but,malam tu sungguhlah terharu semua datanggg! even ada lah 10 tak datang. 
enjoy gila.memang last memory yang terbaik yang kitaorg dapat. terasa nak sayang lebih pulak kat lecturer dekat membe-membe semuaaaa! :D



1 comment: