Monday, April 26, 2010

Part 1:What happen in Penang?

Pheww!! Hari ni dah hari kedua saya kat penang. demmm best! haha. TENANG! tak tahu kenapa nak tenang.tapi memang release tension gila sebab dah lama tak hua hua ngan all my bestfriends! sekarang dah jumpa seriuosly doe mulut tak boleh berhenti bercakap. sampai nak tidur kejap pun kene tunggu dorang pause sambung jap lagi bila nak borakk!haha. rindu! :D

Petang kami finalize report then pergi satu tempat!!! haha.
best! :D



Hari ni kena hantar report dekat kampus! excited! :D

2 comments:

  1. fuhh..mesti rasa nikmat kan bile dah release tension :D

    ReplyDelete
  2. Irine!
    Hehe.
    U droping ur comment here. terharuuu! :(
    haha
    Thanks u but the way. frenship memang kita hargai sangat kan!

    ReplyDelete