Friday, April 23, 2010

My Dream Destination

My Dream Destination!OMG! Sumpah banyak. Sesiapa boleh bawak kan ke? :p MAS bagi tickets free please! heh. saya nak review 3 teratas je!tak nak banyak banyak :)

 
1.Sumpah saya sangat bercita cita la nak pergi ke Filipinaaaaa! dont know why teringinn sangat sangatt nak kesana naik MAS sambil dapat layanan best best dari pramugara kan..eh eh. =)

sebenarnya nak pergi ke sana dengan hasrat nak jumpa dengan Jericho Rosales je.wahaha. nak mengajak dia pergi main island hoping dekat Cebu Island! sambil berharap mimpi jadi kenyataan.haha


No 2.lepas tu kan teringin lah pulak nak pergi South Korea. pengaruh drama lagi. iya. memang pun.haha -.-' why korea? sebab nak pergi Namii Islandd! Sebut je pasal Nami Island,semua orang tahu tempat tu pernah dibuat tempat berlakon cerita winter sonata tu. =) nak romantik romantik gitu.


3. Last! Veniceeeee,italy!!teringin nak naik sampan lalu tepi tepi bangunan tu. oh sweet :)


 


Sebenarnya banyak sangat tempat lagi yang menjadi impian aku! Hong Kong,Las Vegas,Sydney,LA,The Bora Bora Island.ha kan dah sebut banyak dah. =.='
Hope jugaklah kan tak payah pergi filipina,tetiba Jericho Rosales sendiri datang Malaysia nak ajak g Perhentian Island ke. mana lah tau. kata dreammm.. :D semuanya mungkin menjadi kenyataan dengan Malaysia Airlines. 

Fly on Malaysia Airlines with all-inclusive low fare..
all the information detail (clik here:Malaysiatraveller.com)


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAStraveller.com




1 comment:

  1. Gua teringat satu masa dulu naik Mas ni best sebab ada hidang makanan. Tak macam Air-Asia.

    ReplyDelete