Saturday, April 17, 2010

Live dari Hakim Seksyen 7


oh mai god! dah ketandusan sangat ke wifi free kat area shah alam ni! haiyaaaa... nak online free pun susah. kata je ada wifi city selangor free! tapi tak leh guna,pasal apa? haishhhh! demmmm gilaaa...


time time orang rajin nak update practicum report ni la takde wifi yang nak support. silly!

pergi macdonal sekyen 2, ok fine full.
then,pergi kfc sekyen 2 tak full TAPI wifi takde. eh eh bodoh. ha kan dah mencarut carut dalam entry ni!

Nak g Pak Li pulak kat seksyen 7 tapi ok,plug nak sambung battery pulak takde.
Ok fineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Tension kot. haish.



Last last hakim jugak aku pergi. ok Wifi ada tapi! plug pulak semua rosak.tinggal satu je ni. ni pun dah nyawa nyawa ikan. sengall gila hari ni. haha.



P/s : oh mai goddd.. ramai gila budak uitm shah alam tengah melepak sini. lelaki pulak tuuuuu...... Oh mai god oh mai god. (tengah kawal mata.haha) Byeeee :D

No comments:

Post a Comment