Friday, April 9, 2010

Hampa hatiku

Pernahkah kau merasa hatimu hampa?

:(
:(
:(
:(
:(

Ya! memang hampa sebab saya tinggal. 

keciwa keciwa.




Awak nak tau tak....

tak kisah la kalau awak tak nak amik tau. poorah siapa nak amik tau pasal kau la elyn! ah tak pe. saya nak share jugak! saya nak awak semua tau yang saya sedang kecewa sebab saya tak boleh pergi Teluk Batik!!


Saya baru nak pergi sana nak mandi mandi swimming pool.Abah cakap pun,tak payah pergi. duduk rumah kemas rumah. finee daddy! tapi sebenarnyaa tak boleh sebab saya ada keje penting saya kene buat. ada satu group dari penang akan tiba di KL. Jadi saya kene sambut la sikit sikit then past semua document semua. demi keje i need to sacrifice. haha poyo.


elyn sedang galak mandi kolam sambil menegangkan urat urat kaki =.='


sure ke ni gambar teluk batik?haha
bukan sebenarnya laut belakang rumah je ni.kat klang,tak jauh. kampung jawa je.



hurmm... tapi tak apa kene tinggal pun....Abah tinggal duit. haha. tinggal duit banyak banyak sikit tau  dad! :D

Have a nice holiday Wan ismail & Family! and Big Welcome to Tourism Student (Part3) from Uitm Penang. :)

3 comments:

  1. eikin said:
    alololo...syian elyn...
    hehe
    dalam hati"padan muka kau"
    :p

    ReplyDelete
  2. salam...ukhwah,

    pemandangn yg cantik laut.. tu

    ReplyDelete