Friday, April 23, 2010

Berenang oh berenang

Tadi time tengah hari.bos sudah mengajak pergi swimmimg.so saya pergila swimming mengikut mereka. tak dekat eh silap tak jauh pun dengan office. dekat pusat akuatik shah alam je. =) cool gila bos ajak g swimming siapp provide kan swimming suit dengan towel sekali.haha comel. baik je kan.hehe.


 gambar untuk tujuan promosi.haha.



*gambar lama ni. hihi



siapa nak ajak g swimming jom! =) hilang tension weh.tapi untuk setakat berenang 2,3 kerat then berenti jelah.takdelah boleh bawak lawan berenang ke hulu ke hilir.hehe.rasanya dah turun 300calories ni. kalau hari hari berenang macam ni kurus la aku.hehe.

then.balik ofis ngantuk.tidur dalam surau -.-'
hehe. kalau sesiapa ada masa datangla sini.3ringgit je.
:))

3 comments:

  1. swimming memang menduga stamina

    ReplyDelete
  2. sangat! walau pun bukan la beria sangat berenang.haha

    ReplyDelete
  3. swimmg kat akuatik kena baya ke lin??

    ReplyDelete