Thursday, March 4, 2010

Best Bits of Project Alpha Season 1


Yeay! Project Alpha kembali lagi untuk musim yang ke2 setelah selesai musim pertama dengan jayanya. yeaaaa! Project Alpha adalah rancangan Realiti online pertama yang dihostkan oleh si cantik manis kurus molek Jojo Styrus :)


Project Alpha ni sebenarnya adalah rancangan untuk mengenali the Famous Amos blogger di Malaysia. :)
Rancangan khas untuk lebih mengenali blogger dengan lebih dekat lagi!

Project Alpha take a sneak peek into their lives – who they are, how they live, what makes them tick and from where they derive their inspiration – to capture the attention and interest of thousands of online readers on a daily basis.

Kita boleh tahu siapa mereka semua dan yang penting kita boleh dapat tips how to be the famous blogger like them! *teruja gila!


Siapa tahu anda yang akan menjadi Top Blogger seterusnya :)

Mereka adalah Top Blogger untuk Project Alpha Season 1
yeah! Terharu tengok AbangNara yang hensem turut tercalon. ceewah! :)

Juga sangat jeles melihat income Nuffnang Kennysia!

Sangat teruja melihat kehidupan RedMummy sebagai pencinta Merah! :)

dan bangga melihat blogger gosip terhangat hiburan juga tercalon!
Budiey Sensasi selebriti!

Juga sekalung tahniah kepada Sixthseal,Nicolekiss, and Fourfeetnine! yeayy!
hampir jutawan mereka hanya kerana blog! So hanya di Project Alpha kita semua akan tahu rahsia rahsia tersembunyi kejayaan mereka. Kita terjah! wah!

Moving Forward!
Kini

Project Alpha Season 2
Calon calon adalah :
kenali mereka dengan lebih rapat
http://www.cheeserland.com
Beautiful Blogger
 
Blogger Boy
 
Jojo Styrus Photographer

 
Penangkap gambar Jojo Styrus
 
Versatile Yoga Teacher

  
 Orang Kuat di sebalik audition Akademi Fantasia

 
Selebriti paling hangat!
Kenali mereka dengan lebih:
Project Alpha Season 2 dibawakan oleh :

dengan kerjasama

dan



Juga dibawakan oleh: 





Ruumz

Project Alpha akan On Air SETIAP HARI untuk 7 minggu yang akan datang
hanya di www.hitz.fm dan www.nuffnang.com.my/projectalpha

For futher information pasal ProjectAlpha
LAYARI
&
KLIK:


Bak kata Hanis Zalikha :
Orang cina percaya kalau kita ada secebis barang dari orang bertuah, kita pun akan bertuah.
bagi yang ingin menjadi top blogger yang bertuah kenalah belajar dari blogger yang bertuah dalam Project Alpha Season 2 ni. hehe
Mana tau Project Alpha season 3 muka korang pulak ke :)
Ok! cukup.
REMEMBER!
 to 
watch
Project Alpha Season 2
19 April 2010
on


Project Alpha Season 2 is presented 
  and supported by 
P1  
and
MAS!

2 comments:

  1. haha. pulak dah. mcm petanda nak jadi top blogger je nanti! :D

    ReplyDelete