Saturday, March 20, 2010

saya amat memerlukan bantuan

Boleh tolong saya?
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
 -
bagi tips macam mana nak lupakan ex boyfriends/ girlfriends?

Tapi  kadang kadang bila mengunakan gerak hati kita rasa itu jodoh kita.
but for him/her kita sebagai kawan saja..

thanks you.----<@

3 comments:

  1. aku pernah rasa macam nie. aku pernah duduk kat tepi tingkap menangis bagai orang gila.

    cuma kita kena fikir.

    kau ta ada aku boleh hidup. dan aku akan dapat lebih baik dari kau.

    bukan kita yng ta baik untuk mereka. tetapi mereka yang ta baik untuk kita

    :)

    ReplyDelete
  2. elyn.eikin here.

    kau kene ckp kat diri kau yang die tu tak guna untuk kau.

    even die ckp kau tu berguna untuk die.

    next,

    kau kene belajar jauhkan diri dari dia,
    macam,kalau die msg kau,
    kau jangan beria-ria sangat nak balas.
    kau buat bodoh je.
    sebab die msg kau tuh mesti time die
    rasa sunyi je.
    then bila kau rasa sunyi die cm nak tanak layan je
    reply msg pn lambat.kan kan?

    last sekali.
    cubalah untuk tanamkan kat diri kau
    yang jodoh untuk kau dah tertulis kat atas sane
    sometimes,
    kite tak payah cari
    jodoh akan datang sendiri untuk kau.
    Allah is fair and alwas be there for you
    oke?
    be cool my dear.

    i love u

    love,
    eikin

    ReplyDelete
  3. juz ingat aku sayang kau lebih dari die..=)

    ReplyDelete