Thursday, March 18, 2010

My Favourite Surfing Place

Sejak dah guna P1wimax ni kan, kat mana mana pun saya boleh online tau. Bukak laptop terus dapat wifi. tu yang online manjangggggg :D Memang saya kena ngaku yang jiwa saya memang suka sangat onlinee, sampai dulu pun pernah clash sebab selalu sangat online. tapi lantak lah. kenangan.

For me,if tak online boleh moody oh 1hari.dah macam takde kehidupan. macam tak bermakna hidup. gila teruk.lagi lagi kalau balik kampung,mesti seminggu tak online. nak kata orang ramai sangat add kat facebook pun tak jugak. tak tau la pasal apa yang excited sangat online. Maybe sebab P1wimax kot? :)

Drum roll
::jeng jeng jeng::

Dunia tanpa sempadan
sekarang dah tak payah wayar.
POTONG! POTONG! POTONG!
*dulu macam tak paham apa makna potong tapi sekarang dah paham.
Maknanya,
dah tak perlu lagi sambung sambung wayar dekat lappy untuk online 
mudah dan simple
then boleh online.... hee :D

*P1wimax new design 

 Bila nak online,kene cari feel! Feel lagi bila dah dapat speed yang laju, tak semput-semput macam orang berlari 100km kan. Bila dah semua tu well prepared,on the same time jugak, kita kena cari jugak port port yang best untuk layan internet ni.

For me,ini adalah tempat tempat yang selalu sangat saya online. :) favourite tau! 

No 1: Bilik Tidurku

Sebab katil empuk,ada aircon,dah macam kat cc kalau online. kalau dah start online dalam bilik sure payah nak keluar makan,abis lupa nak tengok semua cite cite kat tv!

*Tengok bilik cantik,tak ke best kalau online sambil guling guling dalam ni? :D

Tempat ke2: Ruang Tamu

Dapat tau perkembangan berita kat TV dengan Internet serentak! hebat tak hebat P1Wimax ni?! dok dekat ruang tamu pun boleh access internet takde semput semput :D duduk jelah ceruk mana still dapat internet okay! Lantak lah ma nak bebel pun.hehe


No 3: Office

8 jam online tanpa henti dekat Office. Update blog, godek godek Beautiful Nara dan facebook! :) Keje satu apa tak buat.haha. Gaji buta sungguh. haish.


Last: kedai kedai makan tepi jalan
 macam starbuck ni sekali je seumur hidup g online kat sini. idok lah teman excited no online kat sini. hehe
so ni bukan la favourite place sangat. *out out! hehe


kan ritu ada cerita pasal entri PROJECT ALPHA SEASON 2 
sebenarnya  P1 ni penaja utama project alpha ni,so this entry very special to P1wimax.

Jangan Lupa jugak follow Project Alpha season 2 dekat Facebook tau tau. 


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

No comments:

Post a Comment