Tuesday, March 9, 2010

Kenali Pelajar Akademi Fantasia 8!

Dah cakap dah memang orang orang Malaysia ni minat dengan Akademi Fantasia. Even Akademi Fantasia ni dah masuk musim ke8 tapi saya berani jamin la memang ramai lagi dok follow konsert  tiap tiap weekend kan! Siap prepare tisu lagi! haha.

Kalau tak caya tengok berapa ramai actually tak la ramai mana.haha search pasal akademi fantasia sekali termasuk blog ni. Market tau cerita pasal AF ni :)

*Search Engine dr Nuffnang!

Okay,lets proceed :)
Saat yang dinanti nantikan telah tiba.

Jeng.. Jengg.. Jengggg....


Astro dengan bangganya memperkenalkan 12Orang pelajar-pelajar AF8! :)
2 Orang dari Klang beb.
Nak afundi orang klang lah.wahaha.


Cantik cantik & Hensem hensem semuanya. muka boleh jual ni. :)
Untuk berita sepenuhnya baca di MURAI
Cheseeee :)

4 comments:

  1. uihhh..meriahlah AF tahun nie...

    ReplyDelete
  2. bobo hotel tu pun dapat gak .tapi dia tolak .

    ReplyDelete
  3. dasatnya orang nak demam AF kan..

    ReplyDelete
  4. biasalah nama pun AF!
    rancangan tergah di Malaysia :p

    ReplyDelete