Monday, March 8, 2010

Juara Raja Lawak musim 4

Boleh tak tetiba aku rasa aku nak pertikai kan Kecik menang raja lawak musim ni?
tapi itulah masing masing terletak di tangan pengundi Malaysia. Bila jari menjadi juri kan. normal lah kan! :)

Rasanya semua expecting yang Idlan akan jadi juara,tapi mungkin bukan rezeki dia. Obvious gila muka kecewa Idlan bila Kecik diumumkan sebagai juara. Idlan,hang jangan sedih sedih naa sebabnya mana tau rezeki hang kat luar lagi hangat! tengok macam Zizan. sekarang tengah masyuk kumpul duit tu. :)

Agak musykil juga lah kan kenapa tak ramai yang sorak time dia diumumkan? hehe.

Ok abaikan sebabnya dia dah menang sebijik Naza Sorento dan wang 14 ribu! Hebat gila. tapi agak musykil macam mana nak kongsi Naza Sorento tu? hehe. Tapi Idlan lagi best! kaut abis 11ribu tok dia sesorang je. hehe.tak payah bahagi dua. sibidubidu pon pon.. :)

Tak lupa jugak. Alex memang kelakar abis! Dia punya lawak memang best! tapi bukan rezeki dia untuk dapat 14ribu tu kan. ok lah setakat tempat ke3. bukan senang nak masuk final kan? Dunia sebenar baru bermula. macam macam peluang lagi untuk dorg semua tonjolkan bakat. masa ni lah nak demand tinggi tinggi. baru cepat kaya. haha.
apa apa pun TAHNIAH untuk KECIK!
*even tak puas hati jugak.hahahaha

4 comments:

  1. hai hai...sy plak x brape kisah sape juara, sebab rasanya tiga-tiga layak. Dah top 3 pun dah bole buat duit pas ni.

    Cuma heran tadi apsal salah sorang budak kecik tu tadi diam and buat muka sedih je ek? Macam ada konflik je.

    ReplyDelete
  2. sangat suke kecik. menjerit bile die menang td.
    ;D
    idlan x lawak la..lagi2 yg time die jd burung td..ntah pape... =p~
    alex bes...

    ReplyDelete
  3. aku masih ta faham kenapa org masih menonto raja ta brapa lawak nie?

    ReplyDelete
  4. Haha: Biasalah semua orang minat realiti TV!

    ReplyDelete