Wednesday, March 17, 2010

Inikah tanda tanda rindu?

selamat pagi.hellloooo..

malam ini tetibe je rasa nak romantik romantik. alalala.gila geli ayat.hehe

sebenarnya,dr sumber sumber orang cakap,*senang tol terpengaruh orang cakap kan!

Orang cakap kalau bulu mata sebelah kiri jatuh maknanya ada orang ngumpat kita,lepas tu orang cakap kalau bulu mata belah kanan kita jatuh ada orang rindu. itu semua orang cakap.

tapi dah ko gosok tenyeh bagai nak rak mata ko tu siapa
suruh. Bulu mata tu takkan sesaje je dia nak luruh. haha

ada jugak orang cakap,kalau kita tersedak ada orang tengah kat kita,tengah rindulah tu tapi padahal kita yang gelojoh sangat sampai tersedak.

TAPII...

kenapa dua tiga hari ni mata aku asyik berkelip-kelip ni? Orang rindu kot. siapalah nak rindu :p


ke pasal urat saraf tak betul?haha.

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Hari ni bulu mata kanan saya luruh, sebelum tu time lunch tadi tersedak sket...saya google cari pasal bulu mata luruh terjumpa blog ni...
    tumpang lalu yaaa.....

    ReplyDelete