Tuesday, March 16, 2010

BENGANG!

kita tak pernah rasa seronok sangat macam ni tau! Wah dia lambat sangat reply,if nasib kita baik,dia reply,kalau tak kamu diam kan! kamu busy mengalahkan menteri.tapi kalau kamu mesej cepat pulak kita reply. ke kita yang terlajak excited bila kamu mesej? BENCIIIIIIIIII :(

ni bukan sebarang bengang ni,ni bengang lebih dari akim dah ni!

takpe takpe ada kete ada bas.
ada hari aku balassssssssssssss!

gila berdendam ni. betul tak tipu.
Pernah ke tak pernah korang rasa? Ha,cuba jawab bengang tak bengang tak?!

3 comments:

  1. ehehehe.. slalu perempuan je yg ngengade eksaited nak tunggu mesej or even miskol dr dia.. menci!

    memang cam budus! dush! *kene diri sendiri*

    ReplyDelete