Saturday, March 27, 2010

Anugerah Bintang Popular: Bintang Idola

Sikit je nak update.beberapa minggu dah tak ada mood langsung nak update blog. :( banyak sangat problem I.But for me,life must go on.



berbalik pasal anugerah bintang popular 2009,one of my friends,Nabilah Mohammad telah berjaya mewakili Zon timur dalam Pertandingan Bintang Idola Zon Timur di Mesra Mall,Kemamam. Biela akan mewakili zon timur dan akan bertanding di Peringkat Akhir Bintang Idola di Klang Parade esok (28 Mac 2010) Klik sini untuk tengok dia nyanyi, Nabilah:Jerat Percintaan.

*Nabilah diapit oleh jejaka jejaka dan replika Habib Jewels. 10ribu.masyukkkkk...


Me and Nabilah spend 2hari dah dekat Klang Parade,Hari jumaat ritu dah amik half day then we all rushing go to Klang parade untuk bagi sokongan dekat Bubu! :) tapi nyata,persaingan sengit sangat. hampir 100 orang yang datang untuk audition. suara bukan main lagi. memang hebat-hebat!Dan yang menang pun bukan calang-calang orang tadi,seorang lagi gadis bertudung dari Klang! lagu Fauziah Latif dia bawak,gila steady. sedap jugak. seorang lagi pencabar terbaik dari zon tengah.

Bukan senang okay untuk siapkan fizikal dan mental untuk hadapi final ni. but for me,as a friend, I will give my full support to nabilah. :) go girl. Make your parent proud! dari jauh dorang datang. betul betul semangat. memang 100% restu keluarga dia dapat.hehe. Just buat yang terbaik and be the best! :)

 *Zila AF dan her husband Along Raja Lawak yang best! Along Steady jadi pengacara untuk 3hari berturut-turut.

*Candid gambar pemenang Zon Tengah Pertandingan Bintang Idola.


All my readers,sila doakan yang terbaik for myfriends Nabilah ni. Aminnnnn :) dan jangan lupa,datanglah beramai-ramai ke Klang Parade esok. weeee :D

1 comment: