Wednesday, February 10, 2010

Pengacara Akademi Fantasia 8

Memang kalau boleh aku nak Aznil yang jadi pengacara AF8 balik. Tapi nak wat mcm mana astro dah wat keputusan yang Jimmy Shanley dari trek selebriti tu yang akan jadi pengacara. Boleh ke Jimmy buat buat sedih kalau pelajar terkeluar tiap tiap minggu macam pak nil buat tu? hurm. tunggu jelah nanti.

Pengetua engatkan Datuk Siti tapi Norman Kru pulak. Okla kot.kita tengok lah nanti apa perubahan yang norman kru buat. hiks (:

OHJimmy! nasib baik kau hensem :)

lepas ni kalau ada pelajar terkeluar kau jugak jimmy yang akan interview dorang dalam Trek Selebriti. memang semua kau rembat la. haishh.

bagus jimmy. Good luck! :D kumpul duit banyak banyak lepas tu kita kahwin kat songhkla ok! Haha.

Kombinasi Kak Mah gali dengan Jimmy macam best jugak kan. :D
Tak sabar tunggu Af8 yang akan bersiaran 19Mac ni. Oh god. Siapala student dia. :)

pelajar pelajar AF8. Menuju puncak! yeahhhh~~
Ok tipu. dorang tak terpilih pun sebenarnya.hehe (:



Ni membe saya yang comel lote,yang bakal gantikan Heliza Af katanya.hihi. tapi sayangnya dapat sampai Stage ke3 je. Ok la tu. bukan senang nak dapat stage ke2 pun! Orang Astro cakap Next year try lagi. im proud of you lah! (: kalau tak dah berangan AFUNDI NABILA dah! yeahhh! :)


Nabila diapit oleh Jejaka Pilihan Minggu Ini . haha

P/S: saya rasa one of my friends dari Uitm Penang terpilih kot (:
Afundi **b* ! Yeahhh! hehe

2 comments:

  1. hi there...thanks 4 being my follower...=D..do keep in touch...

    ReplyDelete
  2. wee~ kalau nabila dapat masuk mmg aku kagum doh! hahahahaha!

    ReplyDelete