Saturday, February 27, 2010

Aku nak kurus..................

>Sebab senang kalau nak masuk Amazing Race Asia (TARA),sure boleh menang sebab badan ringan boleh berlari laju laju! *Kebetulan TARA tengah bukak audition. sesiapa yang nak jadi my partner sila tinggal kan detail anda ye! :p diutamakan kepada yang pandai english... Hihi


Date: Saturday, 13th March 2010 Venue: Orange Wing LG2 of Sunway Pyramid Shopping Mall, Petaling Jaya Time: Registration starts from 11am


>Sebab I dah TER pengaruh dengan contestant contestant Biggest Loser yang kelihatan amat cantik bak Tyra Bank apabila sudah kurus!



>Sebab aku teringin nak masuk ruangan Make Over dalam Dara.com! haha. Boleh posing posing ibarat model :D Sudah berlari di kawasan rumah sebanyak 2round tapi my tummy still out! :p


>Sebab senang untuk fitting baju kahwin. tak perlu bersusah payah untuk berpuasa selama 1bulan sebelum berkahwin T.T


>Sebab kesihatan! reason paling terbaik weh. mana nak dicari ganti kalau organ organ dalam badan ni dah sakit. =.=' *Amin,mintak panjang umur* impian nak jaga ibu dan ayah sampai mereka tua. so badan kene fit supaya berkemampuan hingga akhir hayat (:


>Sebab teringin memakai swimming suit ketika berenang.nampak slim and shady! cantik (:


>Sebab dalam pemikiran aku,kurus je cantik,cantik je best! best sebab jadi orang cantik.
orang cantik JE best! tak ke cantik gambar atas tu?


>Sebab kurus senang cari baju.tapi baju ada banyak jugak size L,XL! ok ini the weakness reason.


>Sebab bila kurus,dah cantik keyakinan diri meningkat! betul ke?


Actually ini semua motivasi formy self! :p
Kurus ke Gemuk ke semua orang cantik semua hensem.janji kesihatan fit! hidup hanya sekali. yang penting kita enjoyyy! :D
Ok,Sebab apa lagi nak kurus eh? Kongsi la rahsia.jangan kedekut! (:

10 comments:

  1. Haha. need to round padang 5,6,7 kali baru kurus :p

    ReplyDelete
  2. dulu saya pernah gmok taw,,ada la dlm 60kg above,,
    tp da kurus dah,,pling ringan 50kg,,huhu
    so,work hard okie!

    ReplyDelete
  3. kuatkan smgt. hehe pasti kurus. yg penting jgn makan junk food selalu3. cukup lah 3bulan sekali ker :)

    ReplyDelete
  4. hehe. tang semangat tu yang lemah! :p
    godaan banyak gilaaaa! :)

    ReplyDelete
  5. nnty ada masa sy post entri citekan pngalaman tu yek?;)

    ReplyDelete
  6. elyyn. aku pun mauu kurusss. sadis kerna terpaksa melupakan jeans-jeans bersize 27. arrh! :((

    ReplyDelete
  7. Yatre: u mcm dah kurus je :)

    wafaaa: kau nak kurus apa lagi doe. dari sekolah randah sampai sekarang memang kau tak berubah!! :D

    ReplyDelete