Saturday, January 30, 2010

Exclusive!PLAT kereta Bunga Citra Lestari Di Malaysia




Aku g Pavillion haritu,Tetiba aku ternampak kereta Bunga Citra Lestari! Artis Indonesia tu.

lepas tu aku pun kagum lah dengan dia punya kereta. No plat dia,pergh~~ agak agak berapa ribu ni?




p/s: haha. agak agak berapa? sape pandai tekalah! :D

Thursday, January 28, 2010

Saksikan lah Sendiri! :D

BAHAGIAN 2














Langit tak selalunya cerah. kadangkala kita diatas kadangkala kita dibawah. :)




Sunday, January 24, 2010

Kejayaan Yang Dibina DiFacebook!

Entry kali ni aku nak tunjuk kan kejayaan yang aku perolehi akibat terlampau rajin mengonlinekan diri kat facebook! =) Nih nak tunjuk kat korang korang semua bukti yang aku memang addicted gila Kat facebook! I love you FB! without u im nothing! haha. Okay kita mulakan pertama sekali dengan...... jeng jeng jeng! :)

BAHAGIAN 1

Cafe World: I'm d owner of Syazleen's Cafe! :) usahawan berjaya okay. hee. clap..clap..clap.. Cafe agak maju. sudah level 44. Kekayaan Sudah mencecah 1million+++. Alhamdulilah.kekayaan berganda disebabkan pengunjung pengujung yang tak henti henti makan 25/7 day. Makanan terlampau sedap kot! hehehe..Peniaga wanita terkaya Malaysia setakat ini. hahaha. (one day: amin amin :D ) Disebabkan terlampau bertanggungjawab terhadap Cafe nih,aku kene buat alarm untuk pastikan makanan kat cafe world aku tuh tak basi! T_T. Okay kita visits sikit cafe yang membawa kekayaan khayalan kepada ku.


p/s : Kalaulah duit kat dalam Cafe world nih boleh dicashkan kepada Kehidupan REALITI !
O M GIIII!
:D
den kayooo!

Ada lagi.. Seterusnya.. Di tempat Ke2 adalah..... jeng jeng jeng... :D

Farmville: Disebabkan main farmville,aku boleh berangan angan suatu hari nanti kalau tak dapat keje aku nak jadi petani.nak wat ladang mcm dalam farmville. Punya lah taksub main farmville masa mula mula dulu (sekarang agak kurang sebab ladang dah besar,malas nak harvest!) balik dr kelas je,kene berebut laptop,tapi selalunya aku lah yang kongker sorang sorang,sebab nak harvest tanaman. iyelah kang kalau lambat nanti buruk. so kene la berwaspada selalu. hehe. sungguh prihatin! :D Sampai satu tahap kronik tu,tengok pokok pokok tepi jalan pun boleh teringat pokok pokok dalam farmville. (selalu je sebut mcm nih dulu: eh pokok tuh mcm pokok dalam farmville lah!) hahaha. elyn elyn..

DAN: hobi aku suka me "MAKE OVER" ladang.haha. tengok layout dia berubah_ubah kan! :D





p/s: cantik tak? berkebun boleh menyihatkan badan! yeah! :D

accuatly.ada lagi game mcm fishville and home inn. tapi farmville ngan Cafe world tetap menjadi Pujaan hatiku. :D

Thursday, January 21, 2010

KAMI NAK MENANG I PHONE! (Ulang balik IPHONE)

Kepada semua yang gila addicted pada game. peluang anda untuk menang IPHONE ok! (Teruja tak? hehe.. Semuanya dengan Milo Fuze. Siapa tak suka minum Milo? Cakap cakap! :) Jom main game nih. Pada sesiapa yang gila minat main game nih jangan lepaskan peluang,sebabnya korang boleh jugak menang Iphone. fwah best nyaa.. Kalau dapat IPhone kan,boleh on9 Facebook via iphone.hahaha :D

TEKAN SINI tok main game. susah ouh... :D Pile Up the MILO® FUZE® Sticks

Thursday, January 7, 2010

Selamat Pengantin Baru

Just a simple entry :)
Aku nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU for my friend yang dah kawin baru baru neh. Tak sangka shakira akan bergelar isteri pada umo yang begitu muda. 21 okayyyy :) hope kau akan menjadi isteri mithali. :D Sila doakan untuk aku jugak!HAHA..
Mayb one day akan sampai jugak masa aku kan! AMINNNNN :p
Pengantin dah tak pakai baju pengantin sebab kitaorang sampai rumah dia pun around kul4 sedangkan sanding kul12. hehe. lambat sangat dah tuh.Tapi tak pe. nasik ada banyak lagiii :D lama tak pergi kenduri. * agak excited! haha. Korang jangan renung muka suami orang lama lama. tengok sekali imbas je k gambar neh :D haha.





THEY MARRIED ON 12.12.2009.
CANTIK TARIKH KAN :)

disebabkan dia bersanding pada 2.1.2010.Aku pergi kenduri tuh dengan nabila ngan adibah jela sebabnya ramai kawan kawan tak dapat join this wedding sebabnya masing masing dah balik kolej. dah start semester baru kan :)Then Nabila dipaksa oleh elyn dan adibah untuk menyanyikan 2 lagu sebagai hadiah untuk pengantin. hehe.. enjoy.. SELAMAT PENGANTIN BARU. HINGGA BERKEKALAN SEHINGGA AKHIR HAYAT.. Aminnn :)


P/S: SO ini pesanan pengantin kepada yang tak datang : korang kawin nanti aku taknak datang! alahai comell :) hehehe..